Spaghettitaart

Ingrediënten

+ -
print

Extra nodig: tulbandvorm of bolvormige taartvorm inhoud ca. 2.5 liter

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Vijzel
  • Koekenpan
  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°C (heteluchtoven 180°C).
  2. Vet de vorm dik in met en bestrooi met .
  3. Breek de eenmaal door en kook het beetgaar in water met .
  4. Rooster de in een droge koekenpan goudbruin.
  5. Pel en snipper de .
  6. Maak de venkel schoon en snijd hem in kleine stukjes.
  7. Snijd de in blokjes.
  8. Was de en snijd ze in vieren.
  9. Stamp het fijn in een vijzel.
  10. Bak de blokjes in een droge koekenpan ca. 1 minuut.
  11. Voeg de sjalot, venkel en toe en bak ca. 3 minuten mee.
  12. Haal de pan van het vuur en meng de en tomaatjes erdoor.
  13. Breng op smaak met en peper.
  14. Kluts de met de .
  15. Houd enkele eetlepels kaas achter.
  16. Meng het eimengsel met de groenten door de .
  17. Schep het pastamengsel in de vorm.
  18. Bestrooi met de rest van de en bak in ca. 50 minuten goudbruin en gaar.
  19. Laat de spaghettitaart ca. 5 minuten afkoelen en stort hem op een schaal.
  20. Serveer met geroosterde tomatensaus en gemengde salade.
25
25
25

Variaties op Spaghettitaart

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Spaghettitaart
VariatieAantalGang
Spaghettitaart met zalm voor buffet1Speciale gelegenheden

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel kan sporen bevatten van gluten en Allergie in spaghetti
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • boter, paneermeel, parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en parmezaanse kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter en parmezaanse kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout en salami
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
615 kcal
30%2460 kcal
Vetten
45 g.
65%180 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
11 g.
4%44 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Spaghettitaart