Spakenburg

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Spuitzak
  • Bakplaat
  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Oven voorverwarmen op 200 graden Celsius.
  2. Bakplaat invetten of met bakpapier bekleden.
  3. De , en de zeven boven kom en mengen.
  4. Boter toevoegen eventueel met twee messen en kleine blokje door het meel snijden.
  5. toevoegen en tot egale bal kneden.
  6. Helft van deeg op bakplaat uit walsen tot plak van ± 0,5 cm dik.
  7. Hier uit groot hart snijden (afgesneden deeg bij restant deeg voegen).
  8. Afbakken in oven ± 10 minuten.
  9. Losmaken van bakplaat eventueel met pannenkoekmes. (Laten afkoelen op taartrooster).
  10. Bakplaat schoonmaken en vervolgens hart twee maken van restant deeg en afbakken.
  11. Opsiering:
  12. splitsen boven kom,eiwit opvangen, toevoegen gezeefde en de frambozenaroma.
  13. Alles mengen tot glad wit/zilver kleurig pasta.
  14. In spuitzak doen en leuke versiersels /woorden aanbrengen op het hart.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in boter of margarine
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • basterdsuiker en poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in boter of margarine
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter of margarine kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter of margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter of margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter of margarine
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in poedersuiker
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in boter of margarine
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in boter of margarine
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (5)

Spakenburg's Hart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.6 / 10 in 5 recensies
RESET

Ik vind dit niet op Spakenburgs hart lijken maar gewoon op boterkoek.
Jolinda 9 juli 2012
@Bezoeker, ja dat wil ik ook graag weten.
Hans 4 mei 2012
Mijn opa is er dol op, alleen mag hij het niet eten, het is veel te vet en daarom gaan we hem spakenburg's hart op zijn verjaardag geven!
Lisa 7 april 2012
Frambozenaroma heb je voor het product "hart" niet nodig. Mijn ervaring is bij het maken van "hart" dat het toevoegen van amandelspijs de smaak ten goede komt.
Kokkie 24 maart 2012
Waar koop ik frambozenaroma? vriendelijke groet Irma
10 juli 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
568 kcal
28%5680 kcal
Vetten
25 g.
37%250 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
80 g.
31%800 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Spakenburg's Hart