Spakenburg's Hart
- Herkomst Nederland
- Categorie Taart en gebak
- Bereiden
- Kookboek van murdock
- 5 reviews
Keukenspullen
- Spuitzak
- Bakplaat
- Oven
- Bakpapier
Bereidingswijze
- Oven voorverwarmen op 200 graden Celsius.
- Bakplaat invetten of met bakpapier bekleden.
- De , en de zeven boven kom en mengen.
- Boter toevoegen eventueel met twee messen en kleine blokje door het meel snijden.
- toevoegen en tot egale bal kneden.
- Helft van deeg op bakplaat uit walsen tot plak van ± 0,5 cm dik.
- Hier uit groot hart snijden (afgesneden deeg bij restant deeg voegen).
- Afbakken in oven ± 10 minuten.
- Losmaken van bakplaat eventueel met pannenkoekmes. (Laten afkoelen op taartrooster).
- Bakplaat schoonmaken en vervolgens hart twee maken van restant deeg en afbakken.
- Opsiering:
- splitsen boven kom,eiwit opvangen, toevoegen gezeefde en de frambozenaroma.
- Alles mengen tot glad wit/zilver kleurig pasta.
- In spuitzak doen en leuke versiersels /woorden aanbrengen op het hart.
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in boter of margarine
- bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- basterdsuiker en poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Sporen van sesam kunnen voorkomen in boter of margarine
- ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- boter of margarine kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter of margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter of margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter of margarine
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in poedersuiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in boter of margarine
- Sporen van vis kunnen voorkomen in boter of margarine
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept (5)
Spakenburg's Hart heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.6 / 10 in 5 recensies
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 568 kcal | 28% | 5680 kcal |
Vetten | 25 g. | 37% | 250 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 80 g. | 31% | 800 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |