Speciale (Kerst)soep

Ingrediënten

+ -
print

Benodigdheden:

Extra benodigdheden:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Keukenmachine

Bereidingswijze

  1. Kook je beetgaar en snijd ze in plakjes.
  2. Snijd de vissoorten op Carpaccio wijze of pureer ze met de en eventueel wat in de keukenmachine.
  3. Maak een pannenkoek maar voeg in je beslag een flinke snuf toe.
  4. Verwarm de in een half en laat vooral de blaadjes heel.
  5. Bak de pannenkoek in het overgebleven halve .
  6. Beleg de pannenkoek met de uitgespreidde blaadjes met wortelschijfjes en de met de dan daaroverheen de zalm. (Of uit gemak besmeer je de pannekoek met wat er uit de keukenmachine komt).
  7. Rol de pannenkoek op en vervolgens in vershoudfolie.
  8. Laat 'm opstijven voor een uur of 2 in de koelkast.
  9. Maak een groentebouillon.
  10. Snijd de pannenkoek in schijfjes (moet u even naar het resultaat kijken, hoe mooi die plakjes eruit zien).
  11. Bak ze even lichtbruin aan en leg ze in een mooi groot soepbord (3 plakjes per persoon ongeveer).
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in spinazie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kruiden en klontje boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in klontje boter en kookroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in klontje boter en kookroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zalmfilet is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
164 kcal
8%656 kcal
Vetten
26 g.
37%104 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%4 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Speciale (Kerst)soep