Allergie informatie: Aardbei-amandelgebak voor buffet
Terug naar het receptIngrediënten
- 1,325 liter + 3 eetlepels melk
- 42 gram verse gist (eventueel vervangen door 16 gram droge gist
- 400 gram + een beetje bloem
- 225 gram suiker
- 1 zakje vanillesuiker
- zout
- 725 gram + een beetje zachte boter
- 1 ei
- 3 pakjes vanillepuddingpoeder (om te koken, elk voor 500 milliliter melk)
- 2 eetlepels vloeibare honing
- 200 gram amandelen, gehakt, zonder vlies
- 1 kilo kleine aardbeien
- vershoudfolie
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Spaghetti met knoflook en nootjes
Met spaghetti, walnoten en knoflook uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vegetarisch - bettyvandijk - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Aardbei-amandelgebak voor buffet
- Allergieen informatie