Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Advokaatparfait met frambozen voor buffet recept
Advokaatparfait met frambozen voor buffet recept

Advokaatparfait met frambozen voor buffet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop de eieren, 2 eetlepels suiker en de vanillesuiker met de mixer tot een romige crème. Klop de advocaat er portiegewijs doorheen. Klop de slagroom stijf en spatel hem portiegewijs door het eimengsel. Vul 8 vormpjes of kopjes (200 milliliter inhoud), bedekt met vershoudfolie met het mengsel en zet 6 uur in de diepvries. Maak de frambozen schoon en leg 8 frambozen apart. Roer de rest van de frambozen, 3 eetlepels suiker en het citroensap door elkaar en verwarm het mengsel. Laat afkoelen. Dompel de vormpjes in warm water en stort de parfait op 8 dessertbordjes. Verdeel het frambozenmengsel er omheen en garneer met de rest van de frambozen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit advokaatparfait met frambozen voor buffet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven