Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ananas met gember-kaneelroom voor de tafelgrill recept
Ananas met gember-kaneelroom voor de tafelgrill recept

Ananas met gember-kaneelroom voor de tafelgrill


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kroon en een plak van de onderkant van de ananas.
Snijd de ananas in kwarten, verwijder de schil en de harde kern.
Snijd het vruchtvlees in stukjes.
Klop de slagroom met de suiker en de kaneel stijf. Snijd de gember fijn. Schep de gember met eventueel wat siroop uit de pot door de slagroom.
Bestrijk de ananas met een beetje olie. Grill de ananas op de hete tafelgrill 2 3 minuten per kant, Serveer met een flinke eetlepel gemberroom en een takje munt.

Serveersuggesties

ook perziken, abrikozen of pruimen zijn heel erg lekjker in plaats van ananas.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ananas met gember-kaneelroom voor de tafelgrill recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven