Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appel-dessert voor buffet recept
Appel-dessert voor buffet recept

Appel-dessert voor buffet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de appels, verwijder het klokhuis en snijd de appels in blokjes.
Breng de appels aan de kook met het appelsap, de suiker en 1 zakje vanillesuiker. Kook afgedekt (afhankelijk van de soort appels ca. 10 minuten op middelhoog vuur. (persoonlijk vind ik het lekkerder dat de appels niet helemaal tot moes gekookt worden). Laat afkoelen.
Doe de beschuiten in een diepvrieszak en verkruimel de beschuit met behulp van een deegroller. Verhit de boter in een pan en rooster de beschuitkruimels alroerend. Roer er 2 eetlepels bruine suiker door en laat afkoelen.
Klop de slagroom lobbig en voeg darbij geleidelijk 2 zakjes vanillesuiker toe.
Verdeel de appelcompote over een schaal en verdeel het beschuitmengsel erover, vervolgens spatel je de slagroom erover.
Zet 1 uur in de koelkast. Bstrooi het dessert voor het serveren met 1 theelepel bruine suiker.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit appel-dessert voor buffet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven