Allergie informatie: Asperge-zalmcocktail voor hapjesbuffet
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram kleine aardappels
- 1 bosje groene asperges
- zout
- peper
- 200 gram gerookt zalmhaasje (1 stuk)
- 1 bosje radijsjes
- 100 milliliter slasaus
- 2-3 eetlepels crème fraîche
- sap van 0,5 sinaasappel
- 20 gram alfalfa
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Spaghetti met knoflook en nootjes
Met spaghetti, walnoten en knoflook uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vegetarisch - bettyvandijk - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Asperge-zalmcocktail voor hapjesbuffet
- Allergieen informatie