Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Asperge-zalmcocktail voor hapjesbuffet recept
Asperge-zalmcocktail voor hapjesbuffet recept

Asperge-zalmcocktail voor hapjesbuffet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de aardappels schoon en ko ze ca. 2o minuten.
Was de asperges en snijd de houtige uiteinden eraf. Snijd de asperges in stukken en kook ze ca. 7 minuten in een laagje water met zout. Giet ze af en laat ze afkoelen.
Maak de radijsjes schoon en snijd ze in vieren. Laat de aardappels schrikken onder koud water. Laat ze iets afkoelen en schil ze. Halveer de kleine aardappels en verdeel de grotere in vieren. Snijd de zalm in stukjes.
Roer de crème fraîche en het sinaasappelsap door de slasaus. Breng op smaak met zout en peper.
Doe de aardappels, de asperges, de radijsjes, de zalm en de saus bij elkaar. Laat het geheel ca. 30 minuten marineren. Was de alfalfa en laat hem uitlekken. Breng de salade nogmaals op smaak met zout en peper, garneer met de alfalfa.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit asperge-zalmcocktail voor hapjesbuffet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven