Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Casselerribschotel voor buffet recept
Casselerribschotel voor buffet recept

Casselerribschotel voor buffet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappels en snijd ze in dunne plakjes. Leg ze dakpansgewijs in een ovenvaste schaal (ca. 27 x 40 cm) en bestrooi ze met zout en peper. Pel en snipper de knoflook en verdeel hem over de aardappels. Schenk de slagroom erover en dek af met aluminiumfolie. Bak de aardappel ca. 30 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C. (hete lucht 175 graden C). Verwijder het folie en bak nog en uur verder. Was en hak de peterselie en de bieslook. Roer de kruiden met de crème fraiche en breng op smaak met zout en peper Snijd de casselerib in plakken, braad ze krachtig aan in de olie en leg ze op de schotel. Verdeel de kruidenroom erover en bestrooi ze met de kaas. Bak bij gelijke temperatuur nog 30 minuten verder.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit casselerribschotel voor buffet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven