Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Doperwtensoep met gerookte paling en la trappe blond recept
Doperwtensoep met gerookte paling en la trappe blond recept

Doperwtensoep met gerookte paling en la trappe blond


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de olie en bak de fijngehakte sjalot,bleekselderij en wortel hierin.Voeg de doperwten en de gevogeltefond toe en laat het geheel 20 min zacht stoven met de deksel op de pan. Pureer de groenten zeer goed,draai door een grove zeef.Voeg 10 min voor het uitserveren fijngehakte bladpeterselie,het bier en de losgeslagen créme fraïche toe.Zachtjes kort laten koken.Breng op smaak met peper en zout. Snij de paling in stukjes.Presentatie:Warm 10 amusekopjes.Verdeel de stukjes paling overde kopjes en schenk er de soep over uit.Serveer er een stukje geroosterd stokbrood bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit doperwtensoep met gerookte paling en la trappe blond recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven