Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Fijne groenten in amandelboter recept
Fijne groenten in amandelboter recept

Fijne groenten in amandelboter


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de asperges en snijd de houtige onderkant weg. Maak de bloemkool schoon en snijd aan roosjes. Laat de bloemkool, de wortels en de asperges ca. 10 minuten koken met het deksel op de pan in water met wat zout. De erwten hebben maar 5 minuten nodig. Was de peterselie, trek de blaadjes van de takjes en hak ze fijn. Rooster het amandelschaafsel. Voeg de boter toe en laat hem schuimen. Roer de peterselie erdoor. Giet de groenten af en maak de schalen op. Verdeel de amandelboter over de groenten. Garneer de asperges met schijfjes citroen en de rest van de groenten met kervel.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit fijne groenten in amandelboter recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven