Allergie informatie: Fruitige kipsalade voor buffet
Terug naar het receptIngrediënten
- 800 gram kipfilet
- 2 eetlepels olie
- zout
- peper
- 3 rode uien
- 100 gram pitloze groene druiven
- 100 gram pitloze blauwe druiven
- 2 appel, bijvoorbeeld jonagold
- 1 bosje bieslook
- 500 milliliter yoghurt
- 150 milliliter mayonaise
- 4-5 eetlepels appelciderazijn
- 100 gram gedroogde cranberry's
Meer Recepten
- Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Spaghetti met knoflook en nootjes
Met spaghetti, walnoten en knoflook uit Nederland
4 porties - 10 minuten
Vegetarisch - bettyvandijk - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Fruitige kipsalade voor buffet
- Allergieen informatie