Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Fruitige kipsalade voor buffet recept
Fruitige kipsalade voor buffet recept

Fruitige kipsalade voor buffet


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Dep de kipfilets droog. Verhit de olie in een pan. Bak er de kipfilets circa 6 minuten per kant in. Breng op smaak met zout en peper. Neem uit de pan en laat afkoelen.
Pel en snipper de uien. Was alle druiven en halveer ze. Was de appel, snijd ze in vieren, verwijder de klokhuizen en snijd de appel in blokjes. Was de bieslook en snijd hem fijn. Roer de yoghurt, de mayonaise en de azijn doorelkaar, breng op smaak met zout en peper.
Meng de cranberry's, de appel, de druiven, de ui en de bieslook in een grote kom. Roer de yoghurtsaus erdoorheen. Snijd de kipfilet klein en roer hem erdoorheen.
Zet minstens 1 uur in de koelkast om te marineren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit fruitige kipsalade voor buffet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven