Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Fruitspiesjes met zabaglione voor buffet recept
Fruitspiesjes met zabaglione voor buffet recept

Fruitspiesjes met zabaglione voor buffet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de bruine suiker in een pannetje karamelliseren. Voeg de boter toe en roer goed.
Schil de appel, snijd hem door en verwijder het klokhuis.
Snijd de appel in stukjes. Doe deze bij de karamel en roer goed. Haal de stukjes appel eruit en laat afkoelen op keukenpapier.
Schil de ananas en snijd hem in stukjes. Rijg de appel en ananasstukjes om en om aan satéprikkers.
Verwarm de eidooiers, suiker en campari in een pannetje au bain marie. Klop het geheel tot een dikke, schuimige massa. Serveer de fruitspiesjes met de zabaglone.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit fruitspiesjes met zabaglione voor buffet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven