

Fruitspiesjes met zabaglione voor buffet
- Nederland
- Speciale gelegenheden
- 16 portie(s)
- 20 minuten
- bettyvandijk
Ingrediënten
- 2 eetlepels bruine suiker
- 1 theelepel boter
- 1 appel
- circa 0,25 verse ananas
- 4 eidooiers
- 4 eetlepels suiker
- 4 eetlepels campari
- scheutje olie
- bakpapier
Bereidingswijze
Schil de appel, snijd hem door en verwijder het klokhuis.
Snijd de appel in stukjes. Doe deze bij de karamel en roer goed. Haal de stukjes appel eruit en laat afkoelen op keukenpapier.
Schil de ananas en snijd hem in stukjes. Rijg de appel en ananasstukjes om en om aan satéprikkers.
Verwarm de eidooiers, suiker en campari in een pannetje au bain marie. Klop het geheel tot een dikke, schuimige massa. Serveer de fruitspiesjes met de zabaglone.
Meer Recepten
- Aardbeien met roomcrème voor buffet8 porties
30 minuten
bettyvandijk - Mini-kwarkgebakjes voor buffet4 porties
25 minuten
bettyvandijk - Tomaten-hamcroissants voor buffet12 porties
15 minuten
bettyvandijk
Allergenen Informatie
Voor dit fruitspiesjes met zabaglione voor buffet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Mijn Recensie
Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.Zelf een recensie plaatsen
- Home
- Recepten
- Speciale gelegenheden
- Fruitspiesjes met zabaglione voor buffet