Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegrilde casselerrib voor buffet recept
Gegrilde casselerrib voor buffet recept

Gegrilde casselerrib voor buffet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de casselerib in ca. 20 plakken. Pel de uien en snijd ze in dunne partjes. Was de marjoraan en pluk hem van de takjes. Meng de uien met marjoraan en het paprikapoeder. Neem 10 plakken casselerrib en leg elke plak op een stukje aluminiumfolie. Verdeel er het uienmengsel en wat stukjes boter overheen, Vouw het pakketje goed dicht, leg elk pakketje ca. 15 minuten op de hete grillpan of barbecue. Laat de ananas uitlekken. Grill de overige 10 plakken casselerrib ca. 2 minuten aan elke kant en leg ze in de grillschalen. Leg er ananas en kaas op. Laat ca. 6 minuten grillen totdat de kaas gesmolten is Verdeel over elke plak 1 theelepel chilisaus.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gegrilde casselerrib voor buffet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven