Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gehaktballen in een slajasje voor picknick recept
Gehaktballen in een slajasje voor picknick recept

Gehaktballen in een slajasje voor picknick


Ingrediënten


Bereidingswijze


Week de boterham. Was de paprika's. Snijd de ene helft in dunne ringen en de andere helft in fijne blokjes. Pel en snipper de uien. Was de tijm en haal de blaadjes van de takjes. Kneed het gehakt met de uitgeknepen boterham, het ei, de paprikablokjes, de ui en tijm. Breng op smaak met zout, peper en komijn. Vorm hieruit met natte handen ca 16 langwerpige gehaktballen. Braad de gehaktballen ca. 11 minuten in de hete olie. Laat afkoelen. Was de sla en wikkel elke gehaktbal in een blaadje sla. Verpak ze met paprikaringen en steek er een stokje door.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gehaktballen in een slajasje voor picknick recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven