Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde paprika's in schijven voor buffet recept
Gevulde paprika's in schijven voor buffet recept

Gevulde paprika's in schijven voor buffet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Voor de saus:
Verwarm de oven voor op 225 graden. Verhit wat olie in een koekenpan en bak de ui hierin glazig. Pel de knoflook, pers uit en doe bij de ui. Ontvel de tomaten, snijd ze in kleine stukjes en doe ze bij de ui. Laat alles sudderen.
Meng bloem, tomatenpuree en 1 eetlepel peterselie en verwarm 1 minuut mee. Voeg de wijn, 1 dl water, zout en peper toe. Leg het deksel op de pan, en laat het geheel 20 minuten sudderen.
Voor de vulling:
Week het brood in de runderbouillon.
Verhit wat olie in een koekenpan, en bak hierin de ui en de knoflook en 1 eetlepel peterselie. Voeg het gehakt toe en bak het rul.
Voeg het witbrood en nog wat zout en peper toe en bak alles nog 4 minuten
Snijd de onderkant van de paprika's. Maak de paprika's schoon en verwijder zaad en zaadlijsten.
Vul de paprika's met het gehaktmengsel en zet ze in een ingevette ovenschaal 30 minuten in de oven. Snijd de paprika's in dunne plakjes en serveer met de saus.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde paprika's in schijven voor buffet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven