Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde puntpaprika's voor buffet recept
Gevulde puntpaprika's voor buffet recept

Gevulde puntpaprika's voor buffet


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Was het basilicum en schud het droog. Pluk de blaadjes van de takjes en snijd ze fijn.
Snijd de zongedroogde tomaten fijn.
Verkruimel de feta en meng hem met de verse roomkaas, de tomaten en het basilicum. Breng op smaak met een beetje peper.
Snijd de bovenkant van elke paprika af. Verwijder de zaadlijsten en maak de puntpaprika's schoon. Vul de paprika's met het fetamengsel en leg ze op de grillschaal. Grill de paprika's 10 -12 minuten en draai ze geregeld om.

Serveersuggesties

Lekker met geroosterd naanbrood.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde puntpaprika's voor buffet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven