Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Goulash met champignons recept
Goulash met champignons recept

Goulash met champignons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Dep de varkensfilet droog. Halveer het vlees in de lengte en snijd de repen vervolgens in dunne plakken. Was de champignons en snijd ze in flinterdunne plakjes. Snijd het spek in blokjes. Pel de sjalotten en halveer ze. Bak het spek 1n 1 eetlepel hete olie en neem het uit de pan. Verhit 2-3 eetlepels in het bakvet. Bak het vlees in porties aan. Breng het op smaak met zout en peper en neeem het uit de pan. Bak de sajaoltjes en de champignons gedurende 3 minuten. Laat de bloem kort meebakken. Blus het geheel af met 1,25 liter water de wijn en de slagroom. Breng de ragout al roerend aan de kook. Roer de bouillon en de tijm erdoor en laat het geheel nog 5 minuten pruttelen. Roer het spek en het vlees door de ragout en maak het geheel af met crème fraiche. Breng op smaak met zout en peper.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit goulash met champignons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven