Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Groenteomelet met gerookte zalm voor buffet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de lente-ui schoon en snijd hem in fijne ringetjes.
Maak de paprika schoon, verwijder de zaadlijsten en snijd hem in blokjes.
Kluts de eieren met de melk en breng op smaak met zout en peper.
Verhit de boter in een pan met anti-aanbaklaag (ca. 24 cm doorsnede).
Bak de papika en de lente-ui ca. 3 minuten in de pan.
Giet het eimengsel er overheen. Laat afgedekt op laag vuur ca. 12 minuten stollen.
Was de dille, droog hem en snijd hem op een beetje na, fijn.
Roer de dille door de honing en de mosterd. Breng op smaak met zout en peper.
Snijd de omelet in punten en garneer met de overige dille.
Serveer met de zalm en de honing-mosterdsaus

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit groenteomelet met gerookte zalm voor buffet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven