Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hartig gevulde soesjes voor buffet recept
Hartig gevulde soesjes voor buffet recept

Hartig gevulde soesjes voor buffet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 225 graden. Breng 250 ml water en een snufje zout in een pan aan de kook. Voeg de bloem toe en roer net zo lang tot het deeg een klont vormt en van de bodem loskomt. Doe het deeg in een kom en roer er 1 ei doorheen. Laat ca. 5 minuten afkoelen. Roer de overige 3eieren er 1 voor 1 door.
Bekleed 2 bakplaten met bakpapier. Doe het deeg in de spuitzak en spuit op elk bakblik 10 kleine toefjes.
Bak de bakplaten na elkaar ca. 2 5 minuten in de oven tot de soesjes goed bruin zijn, Doe de oven tijdens het bakken niet open!!
Neem de soesjes uit de oven en snijd ze horizontaal door. Laat afkoelen.
Voor de noten-kaasvulling: Verbrokkel de kaas fijn. Hak de walnoten grof. Was de peterselie, hak hem fijn en houd 1 eetlepel apart voor garnering. Roer alles door de crème fraîche en breng op smaak met zout en peper.
Voor de makreelvulling:, verwijder de huid en de graat van de makreel. Verdeel de vis in fijne stukjes. Pel en snipper de uien. Meng de ui met de mayonaise en de kappertjes. Roer de makreel erdoorheen. Breng op smaak met zout en peper.
Was de tomaten en snijd ze in totaal in 10 plakken. Maak de sla schoon en dep hem droog. Verdeel de tomaten over de onderkanten van 10 soesjes, verdeel de kaas-notenvulling eroverheen.
Beleg de overige soesjes met de bladjes sla en verdeel de makreelvulling er overheen.
Zet de bovenkanten op de soesjes en garneer met de peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hartig gevulde soesjes voor buffet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven