Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hartige bladerdeegbroodjes voor de picknick recept
Hartige bladerdeegbroodjes voor de picknick recept

Hartige bladerdeegbroodjes voor de picknick


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de plakjes bladerdeeg naast elkaar ontdooien. Hak de olijven fijn. Was de basilicum, haal de blaadjes van de takjes en snijd ze fijn. Meng met olijven en kaas. Klop de eidooiers en bestrijk de plakjes bladerdeeg ermee. Verdeel de vulling erover. Laat daarbij een smal randje vrij. Rol ze op en snijd elk in 4 of 5 plakken. Leg ze op een bakplaat met bakpapier en bak ze in 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hartige bladerdeegbroodjes voor de picknick recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven