Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Hollands gehaktbrood met rode ui voor buffet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 graden. Pel en nipper 1 ui en snijd de andere ui in ringen.
Meng het gehakt met de leverpastei, de tomatenpuree, het ei, de gesnipperde ui. de gember, de kruiden en peper en zout naar smaak
Schep het gehakt in een ingevette cakevorm (inhoud 1 liter)en strijk glad.
Druk de uien in het gehakt.
Bak het gehakt in de oven ca 52.5 minuten gaar.
Laat het brood in de vorm afkoelen en snijd in dikke plakken.

Serveersuggesties

Lekker als hapje of als voorgerecht op stevig vloerbrood met een groene salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hollands gehaktbrood met rode ui voor buffet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven