Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kersen-chocolade-ijs voor buffet recept
Kersen-chocolade-ijs voor buffet recept

Kersen-chocolade-ijs voor buffet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de kersen uitlekken en hak ze fijn (op enkele na voor decoratie)
Kook de siroop tot een bodempje in. Rasp de chocolade
Laat het ijs in 7.5 minuten zacht worden. Schep het in een grote schaal en voeg de kersen met een paar lepels siroop door het ijs. Strooi de chocolade over het ijs.
Dek het ijs af en zet minimaal 1 uur terug in de diepvries om weer stevig te worden.

Serveersuggesties

Vervang de kersen op siroop door Italiaanse amarenakersen op zware siroop. Laat de kersen uitlekken en hak ze grof. Spatel ze met een paar lepels zware siroop door het zachte roomijs.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kersen-chocolade-ijs voor buffet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven