Bartjes Reebout(stoof)

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Eerst zachtjes het spek uitbakken.
  2. Daarna de gesnipperde ui en toevoegen en alles mooi glazig laten worden.
  3. Dan de champignons toevoegen met 5 deciliter rode (de wel even opwarmen van te voren).
  4. De rest van de in een wijnglas gieten en lekker opdrinken (goed voor de stress).
  5. Alles warm laten worden.
  6. Vlees van bot fileren en in stukjes snijden, eventuele vliesjes en vetrandjes verwijderen.
  7. Vlees kruiden met peper/zout en .
  8. Kort met kleine hoeveelheden tegelijk even snel bruin wokken, en daarna in de andere pan bij de doen.
  9. Bouillon toevoegen tot alles onder staat.
  10. De kruiden en , , laurierblaadjes ook toevoegen en in de voorverwarmde oven zetten van 220 graden C.
  11. daarna de oven terugdraaien op 100 graden C.
  12. Laat maar lekker sudderen.
  13. Afhankelijk van de leeftijd van de ree is het een à twee uurtjes.
  14. Na de suddertijd het vlees eruit halen en fijn maken.
  15. Demi glace aan de saus toevoegen, (of ander sauspoeder).
  16. De toevoegen en de saus op smaak maken met de andere smaakmakers.
  17. Als alles op smaak gebracht is rest ons nog maar een ding.
  18. Smullen!
  19. Tip van Albertje:
  20. Lekker met aardappelpuree, rode kool en spruitjes.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in vleesbouillon
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn en vleesbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in spekjes, wijn, vleesbouillon
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in vleesbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in vleesbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in vleesbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Bartjes Reebout(stoof) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Super lekker!
Anne-rose 9 maart 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
562 kcal
28%2248 kcal
Vetten
9 g.
13%36 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
76 g.
29%304 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Bartjes Reebout(stoof)