Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Biefstuk met paddestoelen recept
Biefstuk met paddestoelen recept

Biefstuk met paddestoelen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Borstel de paddestoelen schoon, verwijder de harde steeltjes van de shiitake en snijd de paddestoelen in repen. Pel en snipper de ui, rooster de amandelen in een droge koekenpan goudbruin. Laat ze op een bord afkoelen, dep de biefstukken droog met keukenpapier. Verhit 20 gram boter in een koekenpan en bak de ui zachtjes 3 minuten, roer de paddestoelen en het juspoeder erdoor en bak het geheel nog ca. 5 minuten. Maak de witte basissaus uit mijnreceptenboek, voeg de cognac en de room toe, houd de saus warm. Verhit de rest van de boter en bak de biefstukken bruin in 1- 3 minuten per kant (naar keuze rood, rosť of doorbakken) en bestrooi ze met zout en peper. Leg de biefstukken op een warme schaal, lepel er wat saus over en garneer met de amandelen. Geef de rest van de saus apart.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit biefstuk met paddestoelen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven