Allergie informatie: Gebakken zalmfilet met witte druiven en noten
Terug naar het receptIngrediënten
- 500 gram zalmfilet vers of diepvries (ontdooid)
- 1 eetlepel citroensap
- 250 gram druiven (zonder pit)
- 3 eetlepels zonnebloemolie
- zout en versgemalen peper
- 100 gram ongezouten cashewnoten
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Warme aardappelsalade
Met aardappelen, ontbijtspek en peterselie uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Aardappelgerechten - bettyvandijk - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Speciale gelegenheden
- Kerst
- Gebakken zalmfilet met witte druiven en noten
- Allergieen informatie