Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde runderbouillon recept
Gevulde runderbouillon recept

Gevulde runderbouillon


Ingrediënten


Bereidingswijze


Halveer de ui. Rooster hem in een grote pan aan de kant van het snijvlak. Voeg 1,5 liter water, 1 theelepel zout, de peperkorrels en het vlees toe aan de pan. Breng het geheel aan de kook en laat het ca. 2 uur zachtjes koken. Schuim de bouillon tussendoor af met een schuimspaan. Maak de prei schoon, schil de wortels en de knolselderij en was de groente. Voeg de groente toe aan het vlees en kook ze ca. 30 minuten mee. Neem de hele wortels weer uit de bouillon. Roer de bloem, het ei, de melk en een snufje zout glad. Was en hak de peterselie en roer 2/3 door het beslag. Bak in hete olie na elkaar 2 dunne pannekoeken van het beslag. Rol ze stevig op. Zeef de bouillon. Snijd het vlees van de botten en snijd het klein. Snijd de wortels in dunne schijfjes (steek evt, met een uitsteekvorm sterretjes uit). Snijd de pannenkoeken in reepjes. Breng de bouillon op smaak en serveer hem met het vlees, de wortels, de pannenkoekreepjes en de rest van de peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde runderbouillon recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven