Knapperige varkenshaas met cantharellen

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven
  • Bakpapier
  • Keukenpapier

Bereidingswijze

  1. Maak de schoon.
  2. Pel en snipper de .
  3. Was de peterselie en hak hem fijn.
  4. Laat het deeg ca. 10 minuten in de verpakking ontdooien.
  5. Bak beide zijden van het vlees ca. 3 minuten aan in de hete en breng op smaak met .
  6. Laat het vlees op keukenpapier uitlekken.
  7. Fruit de in het braadvet.
  8. Voeg de toe en bak ze goudbruin.
  9. Breng op smaak met .
  10. Smelt 2-3 eetlepels .
  11. Verdeel het in 8 stukken.
  12. Bestrijk 4 stukken met een laagje .
  13. Leg de andere er kruislings op.
  14. Leg in het midden van het deeg op elk stuk vlees 1 eetlepel , 1 theelepel crème fraiche en wat peterselie.
  15. Vouw het deeg dicht met de vulling erin.
  16. Leg de deegpakketjes op een bakblik bekleed met bakpapier en bestrijk ze met de overige .
  17. Bak de varkesnhaasjes 12-15 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C.
  18. Gaar de 3-5 minuten in een laagje water met een snufje zout en laat ze uitlekken.
  19. Wentel ze met de overige in 1-2 eetlepels hete en breng op smaak met .
  20. Serveer het gerecht met bijv.
  21. aardappelpuree.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in filodeeg
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout en peper past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
153 kcal
7%612 kcal
Vetten
4 g.
5%16 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
17 g.
6%68 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Knapperige varkenshaas met cantharellen