Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Konijn met rozijntjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het konijn in delen en bestrooi deze met zout en peper. Verwarm de boter in braadpan en bak hierin de konijndelen rondom bruin. Voeg de gehakte uien en de overige ingrediŽnten, behalve de rozijnen en de bloem, toe. Sluit de pan en stoof dit gedurende ongeveer 70 minuten. Laat de bloem lichtbruin worden in een droge pan en voeg al roerende 2 rode wijn toe. Bind het stoofvocht met de bloem en voeg de rozijnen toe. Maak de saus op smaak af met zout en peper. Eet smakelijk.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit konijn met rozijntjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven