Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Konijnenbouten met rode wijn en olijven recept
Konijnenbouten met rode wijn en olijven recept

Konijnenbouten met rode wijn en olijven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bestrooi de konijnenbouten met zout. Smelt de boter in de braadpan en bak de bouten aan alle kanten mooi bruin. Snijd de tomaten op sap in stukjes. Neem de bouten uit de pan en voeg de rode wijn, tomatenstukjes met sap, olijven en kruiden toe. Roer alles goed door elkaar en breng het tegen de kook aan. Leg de konijnenbouten terug in de pan en sudder de bouten in 1,5 uur gaar.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit konijnenbouten met rode wijn en olijven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven