Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Krieltjesclafoutis recept
Krieltjesclafoutis recept

Krieltjesclafoutis


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verdeel de krieltjes over de ovenschaaltjes. Bak de spekreepje licht krokant in een droge hete koekenpan. Leg de spekreepjs tussen de aardappeltjes. Klop de eieren los. Meng ze door de crème fraiche met zout en peper en de gemengde kruiden. Schenk het mengsel op de krieltjes en zet de schaaltjes 25 minuten in het midden van de oven tot het ei gestold is. Dek af met aluminiumfolie als het te donker wordt.

Allergenen Informatie

Voor dit krieltjesclafoutis recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven