Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zachtgegaarde filets met champignons recept
Zachtgegaarde filets met champignons recept

Zachtgegaarde filets met champignons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Dep evt. het vlees droog. Bak het rondom krachtig aan in 2 eetlepels hete boter en breng het vlees op smaak. Vet een ovenschaal in en braad het vlees ca. 4 uur in een voorverwarmde oven op 80 graden C. Pel en snipper de ui. Maak de paddenstoelen schoon. Snijd de champignons aan schijfjes. Verhit 2 eetlepels boter in een grote pan en bak de paddenstoelen krachtig aan. Fruit de ui mee en breng op smaak. Bak de bloem kort mee. Voeg 375 mililiter water en het bouillonblokje toe en kook de saus ca. 5 minuten. Verfijn de saus met de crème fraiche en de vermouth en breng hem op smaak. Breng de saus nogmaals kort aan de kook. Was en hak de peterselie fijn. Snijd het vlees in plakken en garneer met peterselie. Geef de saus apart bij. Lekker met tagliatelle.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zachtgegaarde filets met champignons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven