Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kindvriendelijk aardbei-bonbons recept
Kindvriendelijk aardbei-bonbons recept

Kindvriendelijk aardbei-bonbons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de aardbeien en verwijder (indien gewenst) de kroontjes. Smelt de chocolade "au bain marie". Doop elke aardbei voor de helft in de chocolade. Indien gewenst kun je ze ook nog in nougatine of hagelslag dopen. Laat de aardbeien goed drogen. Eenmaal droog, kun je ze vr serveren nog even bestrooien met wat poedersuiker. Tip: Gebruik ipv. chocolade eens after eight! Een hele bijzondere combinatie van smaak.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kindvriendelijk aardbei-bonbons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven