Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Kipcocktail met rucola en appel voor buffet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Overgiet de erwten met kokend water en laat ze ca 2 minuten rusten.
Giet de erwten af en spoel ze af onder koud stromend owater en laatze uitlekken. Dep de kipfilet droog.
Verhit de olie in een pan en bak er de kipfilets ca 6 minuten aan beide kanten aan. Breng op smaak met zout en peper. neem de kipfilets uit de pan en laat ze afkoelen
Laat de asperges uitlekken en snijd ze in stukken. Was de appels en verwijder de klokhuizen met een appelboor.
Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes en besprenkel direct met citroensap.
Was de rucola en laat hem goed uitlekken. Was de sinaasappel dep hem droog en rasp de schil eraf.
Pers het sap uit de sinaasappel. Meng de yoghurt met de mayonaise, de sinaasappelrasp en het sinaasappelsap , breng op smaak met zout en peper en een beetje suiker.
Snijd de kipfilets in plakken. Meng de kip vorzichtig met de appelblokjes, de erwten, de rucola, de asperges en de saus.
Serveer de cocktail in glazen. Garneer net de appelpartjes en de rucola.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kipcocktail met rucola en appel voor buffet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven