Allergie informatie: Kipfilet in een gorgonzolaroomsaus met geroosterde amandelen
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo kipfilet, gesneden in stukjes
- 250 milliliter slagroom
- 250 gram gorgonzola
- peper en zout
- 60 gram boter
- olijfolie
- 1 bosje basilicum, fijngesneden
- 60 gram amandelen, even geroosterd
- 100 doperwten, liefst uit vriezer
Meer Recepten
- Rundergehakt met Munt
Met gehakt, sjalot en ketoembar uit Thailand
4 porties - 20 minuten
Vlees - 34533 - Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Zalmbonbon
Met zalm en kruidencrem uit Nederland
4 porties - 22 uur
Voorgerechten - maytie - Ratatouille met tomatengelei uit een glaasje
Met aubergine, paprika en courgette uit Nederland
6 porties - 35 minuten
Amuses - bettyvandijk