Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mini-kipfilet met kruidenslaatje voor de tafelgrill recept
Mini-kipfilet met kruidenslaatje voor de tafelgrill recept

Mini-kipfilet met kruidenslaatje voor de tafelgrill


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop een marinade van het sinaasappelsap, de zonnebloemolie, het kerriepoeder en zout en peper naar smaak. Schep de kiphaasjes erdoor en marineer minimaal 1 uur afgedekt in de koelkast.
Hak de kervel en de peterselie grof. Meng met de rucola en de sjalot. Meng de kruidensalade met de balsamicoazijn, de extra vergine olijfolie en zout en peper naar smaak.
Bak de kiphaasjes in een beetje olijfolie op de tafelgrill in ca. 5 minuten bruin en gaar.

Serveersuggesties

Ook lekker met kalkoenbiefstukjes of reepjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit mini-kipfilet met kruidenslaatje voor de tafelgrill recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven