Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Minikaasfondue recept
Minikaasfondue recept

Minikaasfondue


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rasp de kaas fijn. Was de bieslook, schud hem droog en snijd hem fijn. Pel en snipper de ui en de knoflook. Snijd het stokbrood in dikke plakken.
pel de uien, snijd ze in dunne ringen en wentel de ui ringen door de bloem. Verhit de boter in een pan en bak hier de ui ringen goudbruin in. neem uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
Verwarm de wijn, de slagroom, het citroensap en de knoflook in een ruime pan. Voeg de kaas toe, smelt hem al roerend en breng het geheel aan de kook. Roer de maïzena met 3-4 eetlepels water glad.
Roer de aangemaakte maïzena door de kaasfondue.
Breng de kaasfondue opnieuw aan de kook en laat al roerend 1 minuut koken.
Breng de kaasfondue op smaak met peper en nootmuskaat en verdeel hem over 4 schaaltjes. Bestrooi met uiringen en de bieslook.
Dep het stokbrood in de kaasfondue.

Serveersuggesties

Lekker met plakjes vleeswaren.

Allergenen Informatie

Voor dit minikaasfondue recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven