Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appelbeignets recept
Appelbeignets recept

Appelbeignets


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de appels en boor de klokhuizen eruit. Snijd de appels in plakken van 1,5 deciliter dik.
Meng de suiker met het kaneelpoeder in een diep bord.
Klop een beslag zonder klontjes van het bakmeel, een mespunt zout, 1 deciliter van de melk en het ei. Voeg al kloppend de rest van de melk toe.
Haal de appelplakken door het beslag en bak de beignets met 3 tegelijk in de hete olie (180 graden celsius) in ca. 5 minuten goudbruin en gaar.
Keer ze halverwege de bereidingstijd.
Neem ze met een schuimspaan uit de olie en laat ze uitlekken op keukenpapier.
Druk ze in het suikermengsel.

Serveersuggesties

Vervang de appels door drooggedepte ananasschijven of stukken banaan.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit appelbeignets recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven