Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Appelbeignets van Janny recept
Appelbeignets van Janny recept

Appelbeignets van Janny


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Doe het zelfrijzend bakmeel met het zout in een kom, klop hiervan met de eieren en het bier een beslag.
Verwarm de olie tot 180 graden
Schil de appels en verwijder met een appelboor, de klokhuizen.
Bestrijk de appels met suiker, kaneel en wat citroenaroma.
Haal dan door het beslag en laat direct in de hete olie glijden, ga zo door met de andere schijven, de appelbeignets zijn in ca. 3 minuten gaar en goudbruin.
Laat de schijven op keukenpapier uitlekken.
Bestrooi voor het serveren met poedersuiker.

Allergenen Informatie

Voor dit appelbeignets van janny recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven