Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Oudjaarshapje makreeldip recept
Oudjaarshapje makreeldip recept

Oudjaarshapje makreeldip


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Laat het bladerdeeg ontdooien en leg ze op een met bloem bestoven werkvlak. Bestrooi ze met zeezout. Rol de plakken iets verder uit met de deegroller. Snijd iedere plak in repen van 3 cm breed. Bekleed de bakplaat met bakpapier. Draai de repen bladerdeeg tot gekrulde stengels en leg ze op de bakplaat. Bak de stengels in 10 minuten bruin en gaar. Prak de makreel in een kom en meng de zure room erdoor. Breng het op smaak met zout. Serveer de stengels met de makreeldip.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit oudjaarshapje makreeldip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven