Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Paprika-wortelsalade voor buffet recept
Paprika-wortelsalade voor buffet recept

Paprika-wortelsalade voor buffet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rooster de pitten in een droge pan en neem ze uit de pan. Maak de paprika's en de sla schoon. Schrap de wortels en was ze. Snijd de paprika's en de sla in smalle repen en rasp de wortels grof.
Pel en snipper de sjalotjes. Was de tuinkers en snijd hem los.
Roer de azijn, zout, peper en een snufje suiker door elkaar voor de marinade. Roer de olie erdoor en meng de sjalotjes en de tuinkers er doorheen. Meng de marinade met de groenten en bestrooi met de pitten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit paprika-wortelsalade voor buffet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven