Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Chocolade-kokoseieren recept
Chocolade-kokoseieren recept

Chocolade-kokoseieren


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de slagroom in een pan (niet koken!!) Breek de chocolade in stukken en smelt hem in de room, verbrokkel de cake en meng hem door de chocoroom. Zet het chocolademengsel ca. 1 uur in de koelkast. Vorm met 2 natgemaakte eetlepels ca. 20 eieren uit de chocomassa. Zet de eieren minstens 45 minuten in de koelkast. Rol de helft van de eieren met de kokos en de rest door de cacao. Zet minstens 1 uur in de koelkast. Serveer met de vanillevla of advocaat en decoreer met vanillesuiker, munt en frambozen.

Allergenen Informatie

Voor dit chocolade-kokoseieren recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven