Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Eieren in het groen recept
Eieren in het groen recept

Eieren in het groen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de eieren hard, pel ze en halveer ze. Verwijder de worteltjes van de veldsla. Verwijder de zaadjes van de paprika en snijd hem in reepjes. Snijd de bosuitjes in ringetjes. Pel de sinaasappelen dik, snijd de partjes tussen de vliezen boven een schaaltje uit en vang het sap op. Meng het sinaasappelsap, mayonaise, dille, yoghurt, kerriepoeder en zout tot een dressing. Meng de veldsla met sinaasappelpartjes, paprikareepjes, bosuitjes door elkaar en verdeel het over 4 borden. Schenk de dressing erover en leg op ieder bord 3 halve eieren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit eieren in het groen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven