Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Laatste update: 16 april 2017 om 15:04

Gevuld chocolade ei


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het dopje voorzichtig van het ei af

klop mascarpone samen met de suiker luchtig.
eiwit opkloppen. spatel dit onder de mascarpone.
doe met een spuitzak dit in de eitjes

werk af met verkruimelde speculaas

laat het 1 uurtje opstijven

Allergenen Informatie

Voor dit gevuld chocolade ei recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven