Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde sinaasappels recept
Gevulde sinaasappels recept

Gevulde sinaasappels


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de sinaasappels in tweeŽn. Pers de sinaasappels. Bewaar het omhulsel en snijd het vruchtvlees eruit. Doe de gelatine in koud water (ongeveer 5 minuten) Pers de citroen. Doe het vocht bij het sinaasappelvocht. Voeg als laatst de suiker nog toe. Doe 50 milliliter water in een pannetje en laat het langzaamaan koken. Doe de gelatine erin met het sap en laat dit even zachtjes staan. Wel blijven roeren! Doe het sap in een bakje of wat je zelf in huis hebt. Als je haast hebt dan kun je het sap het beste in de vriezer zetten. Heb je het pas een dag daarna nodig dan mag het wel in de koelkast! Het sap is pas goed als het een beetje pudding wordt. Doe het sap in de sinaasappels en serveer het met een toefje slagroom. Eet smakelijk.

Allergenen Informatie

Voor dit gevulde sinaasappels recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven