Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalfsoester met portobello recept
Kalfsoester met portobello recept

Kalfsoester met portobello


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pers de citroen uit. Snijd de portobello's in plakjes. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de portobelloplakjes 5 minuten op hoog vuur bruin. Bak in een andere koekenpan de kalfsoesters volgens de aanwijzing op de verpakking. Maak een dressing van olijfolie, basilicum en citroensap. Meng de veldsla met de portobello's. Verdeel het veldslamengsel over 4 borden en leg de kalfsoesters erop. Besprenkel het gerecht met de dressing.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kalfsoester met portobello recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven