Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kipfilet met basilicumcrème recept
Kipfilet met basilicumcrème recept

Kipfilet met basilicumcrème


Ingrediënten


Bereidingswijze


Dep de kipfilets droog. Schroei ze dicht in de olie en bak ze op laag vuur nog 4.5 minuten per kant. Breng de filets op smaak met zout en peper en laat ze afkoelen. Pel en snipper de ui. Was de basilicum en bewaar 16 blaadjes. Pureer de rest met de melk. Roer de roomkaas en de crème fraiche tot een gladde massa. Schep de ui en de basilicumpuree erdoor en breng op smaak. Was en halveer de tomaten. Prik de overgebleven basilicumblaadjes en de tomaten met de satéprikkers op de kipfilets. Breng op smaak met wat peper en serveer met de basilicumcrème.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kipfilet met basilicumcrème recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven