Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Romig roerei in een vormpje recept
Romig roerei in een vormpje recept

Romig roerei in een vormpje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de bacon in repen. Maak de bieslook schoon en snijd hem fijn. Klop de eieren met de slagroom los. Roer de erwten en de bieslook erdoorheen. Beng op smaak met zout en peper. Bak de plakjes bacon knapperig in een droge pan. Laat ze uitlekken. Bestrijk 6-8 kleine vormpjes voor in de oven met spekvet. Verdeel het eimengsel over de vormpjes. Zet de vormpjes 17.5 minuten in een voorverwarmde oven op 175 graden C. (stand 2). Serveer er de bacon bij.

Serveersuggesties

Heerlijk voor het paasontbijt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit romig roerei in een vormpje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven